ПрАТ"ЗМК УКРСТАЛЬ ЗАПОРІЖЖЯ"

Код за ЄДРПОУ: 05402588
Телефон: 061-289-79-79
e-mail: bondarenko@zzmk.com.ua
Юридична адреса: 69008,ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ, М.ЗАПОРІЖЖЯ, ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОН
 
Дата розміщення: 02.04.2019

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Генеральний директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шелуханський Вталiй Федорович
3) ідентифікаційний код юридичної особи у примiтцi
4) рік народження** 1959
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 40
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "ЗЗМК" - майстер ВТК, майстер цех.зб-зв. № 1, старший майстер цех. зб.-зв. № 1, заступник начальника виробничо-диспетчерського вiддiлу, начальник виробничо-диспетчерського вiддiлу, заступник директороа з виробництва, директор з виробництва.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 26.07.2017, 1 рiк
9) опис Генеральний директор виконує свої обов'язки, якi встановленi Статутом Товариства. Вiн є одноособовим виконавчим органом Товариства, який здiйснює керiвництво його поточною дiяльнiстю. Генеральний директор вирiшує всi питання дiяльностi Товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї Загальних зборiв i Наглядової ради. Посаду на будь-якому iншому пiдприємствi не обiймає. Розмiр винагороди (зарплати) за рiк 269.6 тис.грн. Рiшенням Наглядової ради ПрАТ "ЗМК УКРСТАЛЬ ЗАПОРIЖЖЯ" (протокол № 237/2017 вiд 26.07.17) обрано на один рiк Генерального директора ПрАТ "ЗМК УКРСТАЛЬ ЗАПОРIЖЖЯ" Шелуханського Вiталiя Федоровича. Непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Загальний стаж роботи - 40 рокiв, а керiвної роботи - 35 роки. Посади, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: ВАТ "ЗЗМК"- майстер ВТК, майстер цех.зб.-зв. № 1, старший майстер цех. зб.-зв.№ 1, заступник начальника виробничо-диспетчерського вiддiлу, начальник виробничо-диспетчерського вiддiлу, заступник директора з виробництва, директор з виробництва. Оскiльки посаду займає фiзична особа, то поле "Iдентифiкацiйний код юридичної особи" не заповнюється.


1) посада* Голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Семчишин Уляна Володимирiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи У примiтцi
4) рік народження** 1977
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 16
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор ТОВ «ФЕРКОН ХОЛДIНГ», Член Наглядової ради Емiтента.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, 3 роки
9) опис Голова Наглядової ради дiє згiдно зi Статутом Товариства: органiзовує/керує роботою Наглядової ради, скликає засiдання Наглядової ради та головує на них, забезпечує членiв Наглядової ради необхiдною iнформацiєю та матерiалами, запрошує для участi у засiданнi Наглядової ради осiб, що не входять до складу Наглядової ради; пiдтримує постiйнi контакти з iншими органами та посадовими особами Товариства, може представляти iнтереси Наглядової ради у взаємовiдносинах з юридичними та фiзичними особами на пiдставi рiшення Наглядової ради, може пiдписувати вiд iменi Наглядової ради документи, що видаються на пiдставi рiшень Наглядової ради, органiзовує он-лайн та заочне голосування (голосування методом опитування), на пiдставi вiдповiдного рiшення Наглядової ради укладає, пiдписує i припиняє (розриває) вiд iменi Товариства контракт (трудовий договiр) з Генеральним директором, пiдписує листи, протоколи та iншi документи Наглядової ради, забезпечує надання копiй та витягiв з Протоколiв Ради членам Наглядової ради та iншим заiнтересованим особам, забезпечує облiк кореспонденцiї, яка адресована Наглядовiй радi, та органiзує пiдготовку вiдповiдей. Рiшенням чергових Загальних зборiв акцiонерiв (протокол № 15/2017 вiд 21.04.2017) припинено повноваження голови Наглядової ради Товариства Семчишин Уляни Володимирiвни та обрано на посаду представника акцiонера (Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю «ФЕРКОН ЛТД») – Семчишин Уляну Володимирiвну. Згiдно зi статутом Наглядова рада обирається Загальними зборами у кiлькостi трьох осiб строком на три роки. На пiдставi рiшення Наглядової ради Приватного акцiонерного товариства «ЗАВОД МЕТАЛОКОНСТРУКЦIЙ УКРСТАЛЬ ЗАПОРIЖЖЯ» (протокол №236/2017 вiд 07.07.2017) Члена Наглядової ради Семчишин Уляну Володимирiвну обрано головою Наглядової ради строком на 3 роки. Посадова особа часткою в статутному капiталi Емiтента не володiє. Посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: Директор ТОВ «ФЕРКОН ХОЛДIНГ», Член Наглядової ради Емiтента. Посадова особа є представником акцiонера ТОВ «ФЕРКОН ЛТД». Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. У звiтному перiодi Семчишин Уляна Володимирiвна за виконання функцiй голови Наглядової ради винагороди не отримувала та за компенсацiєю витрат не зверталась. Загальний стаж роботи Семчишин Уляни Володимирiвни 16 рокiв. Посадова особа не надала згоди на оприлюднення парспортних даних та не надала iнформацiю про управлiнський стаж роботи. Оскiльки посаду займає фiзична особа (представник акцiонера) поле "Iдентифiкацiйний код юридичної особи" не заповнюється. ЕДРПОУ ТОВ "ФЕРКОН ЛТД" - 33940874


1) посада* Секретар Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Семёнова Маргарита Миколаївна
3) ідентифікаційний код юридичної особи У примiтцi
4) рік народження** 1979
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 21
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор ТОВ «Рудне П.О.Л.Е.», Член Наглядової ради Емiтента.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, 3 роки
9) опис Секретар Наглядової ради здiйснює документообiг Наглядової ради, складає протокли засiдань Наглядової ради та iнших документiв Наглядової ради, органiзує їх належне зберiгання, а також органiзує збереження печаток та штампiв Наглядової ради. Рiшенням чергових Загальних зборiв акцiонерiв (протокол № 15/2017 вiд 21.04.2017) припинено повноваження секретаря Наглядової ради Товариства Семенової Маргарити Миколаївни та обрано представника акцiонера (Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю «КОБИЖЧА») – Семенову Маргариту Миколаївну. На пiдставi рiшення Наглядової ради Приватного акцiонерного товариства «ЗАВОД МЕТАЛОКОНСТРУКЦIЙ УКРСТАЛЬ ЗАПОРIЖЖЯ» (протокол №236/2017 вiд 07.07.2017) Члена Наглядової ради Семенову Маргариту Миколаївну (особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) обрано секретарем Наглядової ради строком на 3 роки. Посадова особа часткою в статутному капiталi Емiтента не володiє. Посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: Директор ТОВ «Рудне П.О.Л.Е.», Член Наглядової ради Емiтента. Посадова особа є представником акцiонера ТОВ «КОБИЖЧА». Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. У звiтному перiодi Семенова Маргарита Миколаївна за виконання функцiй секретаря Наглядової ради винагороди не отримувала та за компенсацiєю витрат не зверталась. Секретар Наглядової ради Товариства непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Загальний стаж роботи 21 рiк. Посадова особа не надала згоди на оприлюднення парспортних даних та не надала iнформацiю про управлiнський стаж роботи. Оскiльки посаду займає фiзична особа (представник акцiонера) поле "Iдентифiкацiйний код юридичної особи" не заповнюється. ЕДРПОУ ТОВ "КОБИЖЧА" - 21538873


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Максимов Михайло Вiкторович
3) ідентифікаційний код юридичної особи У примiтцi
4) рік народження** 1979
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 23
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Головний юрист Консорцiуму "Iндустрiальна група", член Наглядової ради Товариства.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 21.04.2017, 3 роки.
9) опис Член Наглядової ради дiє згiдно зi Статутом Товариства. Рiшенням чергових Загальних зборiв акцiонерiв (протокол № 15/2017 вiд 21.04.17) припинено повноваження члена Наглядової ради Товариства Максимова Михайло Вiкторовича та обрано представника акцiонера (Пайовий закритий недиверсифiкований венчурний iнвестицiйни фонд «Восход» ТОВ «КУА «Стандарт-Капiтал») - Максимова Михайло Вiкторовича. Згiдно зi статутом Наглядова рада обирається Загальними зборами у кiлькостi трьох осiб строком на три роки. У звiтному перiодi Максимов Михайло Вiкторович за виконання функцiй члена Наглядової ради винагороди не отримувало. Член Наглядової ради непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Посади, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: головний юрист Консорцiуму «IНДУСТРIАЛЬНА ГРУПА», член Наглядової ради Товариства. Загальний стаж роботи 23 роки. Посадова особа не надала згоди на оприлюднення парспортних даних та не надала iнформацiю про управлiнський стаж роботи. Оскiльки посаду займає фiзiична особа (представник акцiонера) поле "Iдентифiкацiйний код юридичної особи" не заповнюється. ЕДРПОУ Пайовий закритий недиверсифiкований венчурний iнвестицiйни фонд «Восход» ТОВ «КУА «Стандарт-Капiтал» - 33546816-233382.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Чайка Олена Олексiївна
3) ідентифікаційний код юридичної особи У примiтцi
4) рік народження** 1964
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 31
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Запорiжбудтрест - iнженер вiддiлу з зовнiшнiх зв'язкiв та розвитку, ЗАТ МЖК "Вознесiнка" - бухгалтер, ТОВ ТД "ЗЗМК"- бухгалтер-економiст, ВАТ "ЗЗМК" - вик. обов'язки головного бухгалтера.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 01.11.2001, Безстроково
9) опис Посадовi обов'язки головного бухгалтера визначенi у посадовiй iнструкцiї. Головний бухгалтер: планує, органiзує та координує дiяльнiсть бухгалтерiї пiдприємства, контролює результати її роботи, забезпечує рацiональну органiзацiю бухгалтерського облiку на пiдприємствi, формує у вiдповiдностi до законодавства фiнансову полiтику пiдприємства, очолює роботу з пiдготовки та прийняттю внутрiшньої звiтностi, а також проведення iнвентаризацiї господарських операцiй, здiйснює контроль за своєчасним перерахуванням податкiв та зборiв, якi визначенi законодавством, забезпечує складання на основi бухгалтерського облiку фiнансової звiтностi пiдприємства, здiйснює податкове планування на пiдприємствi, приймає участь в здiйсненнi контролю за поверненням у встановленнi строки дебiторської заборгованостi, приймає участь в проведеннi економiчного аналiзу господарської дiяльностi пiдприємства. Чайка Олена Олексiївна призначина на посаду головного бухгалтера наказом ПАТ "ЗЗМК" № 170 вiд 01.11.2001 року. Посаду на будь-якому iншому пiдприємствi не обiймає. Розмiр винагороди (зарплати) за рiк 115,3 тис.грн. Головний бухгалтер Чайка Олена Олексiївна непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Загальний стаж роботи 31 рокiв, а керiвної роботи - 16 рокiв. Посади, якi особа займала протягом останнiх п'яти рокiв: Запорiжбудтрест - iнженер вiддiлу з зовнiшнiх зв'язкiв та розвитку, ЗАТ МЖК "Вознесiнка" - бухгалтер, ТОВ ТД "ЗЗМК"- бухгалтер-економiст, ВАТ "ЗЗМК" - вик. обов'язки головного бухгалтера. Оскiльки посаду займає фiзична особа, то iдентифiкацiйний код юридичної особи не заповнюється.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Генеральний директорШелуханський Вiталiй Федоровичд.в.000000
Головний бухгалтерЧайка Олена Олексiївнад.в.000000
Голова наглядової радиСемчишин Уляна Володимирiвнад.в.000000
Секретар Наглядової радиСеменова Маргарита Миколаївнад.в.000000
Член Наглядової радиМаксимов Михайло Вiкторовичд.в.000000
Усього 0 0 0 0 0 0