ПрАТ"ЗМК УКРСТАЛЬ ЗАПОРІЖЖЯ"

Код за ЄДРПОУ: 05402588
Телефон: 061-289-79-79
e-mail: bondarenko@zzmk.com.ua
Юридична адреса: 69008,ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ, М.ЗАПОРІЖЖЯ, ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОН
 

Річний звіт за 2010 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Генеральний директор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Шелуханський Вiталiй Федорович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий СА № 410649, виданий Шевченкiвським РВ УМВС України в Запорiзькiй областi 04.03.1997
Рік народження 1959
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 28
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ"ЗЗМК", Директор з виробництва, 1999-2006 р.
Опис Генеральний директор виконує свої обов'язки, якi встановленi Статутом Товариства. Вiн є одноособовим виконавчим органом Товариства, який здiйснює керiвництво його поточною дiяльнiстю. Генеральний директор вирiшує всi питання дiяльностi Товариства, крiм тих, що вiднесенi до компетенцiї Загальних зборiв i Наглядової ради. Посаду на будь-якому iншому пiдприємствi не обiймає. Додаткової винагороди окрiм заробiтної плати за звiтнiй перiод посадова особа не отримувала. Рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв (протокол № 6/2008 вiд 20.03.09) вiдкликано та обрано на посаду Генерального директора ВАТ "ЗЗМК" Шелуханського Вiталiя Федоровича. Непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Стаж керiвної роботи - 28 рокiв. Попереднi посади: ВАТ "ЗЗМК", Директор з виробництва.
 
Посадова особа юридична особа
Посада Голова Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи ТОВ "Феркон Холдiнг"
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий
Рік народження
Освіта д/н
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Так як посаду займає юридична особа iнформацiя не наводиться.
Опис Голова Наглядової ради дiє згiдно зi Статутом Товариства та Положенням про Наглядову раду: керує роботою Наглядової ради, скликає засiдання Наглядової ради, забезпечує членiв Наглядової ради необхiдною iнформацiєю та матерiалам, запрошує для участi у засiданнi Наглядової ради осiб, що не входять до складу Наглядової ради, головує на засiданнях Наглядової ради, органiзує голосування методом опитування, укладає вiд iменi Товариства контракт з Генеральним директором, пiдписує листи, протоколи та iншi документи Наглядової ради, забезпечує зберiгання протоколiв та засвiдчує копiї або витяги з них, забезпечує надання копiй та витягiв з протоколiв членам Наглядової ради .та iншим заiнтересованим особам, забезпечує облiк кореспонденцiї, яка адресована Наглядовiй радi, та органiзує пiдготовку вiдповiдей, виконує iншi функцiї, необхiднi для органiзацiї дiяльностi Наглядової ради.Протягом звiтного перiоду посадова особа за виконання своїх обов'язкiв в Наглядовiй радi грошової винагороди не отримувала. Рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв (протокол № 6/2008 вiд 20.03.09) вiдкликано та обрано на посаду члена Наглядової ради ВАТ "ЗЗМК" пiдприємство ТОВ "Феркон Холдiн" та рiшенням Наглядової ради (протокол № 64/П/2009 вiд 20.03.09) його обрано Головою Наглядової ради. Голова Наглядової ради ТОВ "Феркон Холдинг" непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Так, як посаду займає юридична особа iнформацiя про попереднi посади та стаж роботи не наводиться.
 
Посадова особа юридична особа
Посада Заступник Голови Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи ВАТ "Днiпропетровський завод iм. I.В. Бабушкiна"
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий
Рік народження
Освіта д/н
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Так як посаду займає юридична особа iнформацiя не наводиться.
Опис Заступник Голови Наглядової ради Товариства надає допомогу Головi ради , а пiд час його вiдсутностi - виконує обов'язки Голови ради. Протягом звiтного перiоду посадова особа за виконання своїх обов'язкiв в Наглядовiй радi грошової винагороди не отримувала. Рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв (протокол № 6/2008 вiд 20.03.09) вiдкликано та обрано на посаду члена Наглядової ради ВАТ "ЗЗМК" пiдприємство ВАТ "Днiпропетровський завод iм. I.В. Бабушкiна"та рiшенням Наглядової ради (протокол № 64/П/2009 вiд 20.03.09) його обрано Заступником Голови Наглядової ради. Заступник Голови Наглядової ради ВАТ "Днiпропетровський завод iм. I.В. Бабушкiна" непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Так, як посаду займає юридична особа iнформацiя про попереднi посади та стаж роботи не наводиться.
 
Посадова особа юридична особа
Посада Секретар Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Консорциум "Iндустрiальна Група"
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий
Рік народження
Освіта д/н
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Так як посаду займає юридична особа iнформацiя не наводиться.
Опис Здiйснює документообiг у Наглядовiй радi. Протягом звiтного перiоду посадова особа за виконання своїх обов'язкiв в Наглядовiй радi грошової винагороди не отримувала. Рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв (протокол № 6/2008 вiд 20.03.09) вiдкликано та обрано на посаду члена Наглядової ради ВАТ "ЗЗМК" пiдприємство Консорциум "Iндустрiальна Група" та рiшенням Наглядової ради (протокол № 64/П/2009 вiд 20.03.09) його обрано Секретарем Наглядової ради. Секретар Наглядової ради Консорциум "Iндустрiальна Група" непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Так, як посаду займає юридична особа iнформацiя про попереднi посади та стаж роботи не наводиться.
 
Посадова особа юридична особа
Посада Ревiзор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи ВАТ "Укрстальконструкцiя"
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий
Рік народження
Освіта д/н
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Так як посаду займає юридична особа iнформацiя не наводиться.
Опис Ревiзор дiє згiдно зi Статутом Товариства. Вiн здiйснює контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю виконавчого органу Товариства. Ревiзор щорiчно проводить перевiрки за пiдсумками фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за рiк для подання Наглядовiй радi та Загальним зборам, висновкiв стосовно рiчного звiту та балансу Товариства. Рiшенням Загальних зборiв акцiонерiв (протокол № 6/2008 вiд 20.03.09) вiдкликано та обрано на посаду ревiзора ВАТ "ЗЗМК" пiдприємство ВАТ "Укрстальконструкцiя". Ревiзор ВАТ "Укрстальконструкцiя". Непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Так, як посаду займає юридична особа iнформацiя про попереднi посади та стаж роботи не наводиться.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Головний бухгалтер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Чайка Олена Олексiївна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий СВ № 680110, виданий Жовтневим РВ УМВС України в Запорiзькiй областi 03.07.2002
Рік народження 1956
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 9
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "ЗЗМК", вик. обов`язки - 2001 р.
Опис Посадовi обов'язки головного бухгалтера визначенi у посадовiй iнструкцiї. Головний бухгалтер: планує, органiзує та координує дiяльнiсть бухгалтерiї пiдприємства, контролює результати її роботи, забезпечує рацiональну органiзацiю бухгалтерського облiку на пiдприємствi, формує у вiдповiдностi до законодавства фiнансову полiтику пiдприємтсва, очолює роботу з пiдготовки та прийняттю внутрiшньої звiтностi, а також проведення iнвентарiзацiї господарських операцiй, здiйснює контроль за своєчасним перерахуванням податкiв та зборiв, якi визначених законодавством, забезпечує складання на основi бухгалтерського облiку фiнансової звiтностi пiдприємтсва, здiйснює податкове планування на пiдприємствi, приймає участь в здiйсненнi контролю за поверненням у встановленнi строки дебiторської заборгованостi, приймає участь впроведеннi економiчного аналiзу господарської дiяльностi пiдприємства. Посаду на будь-якому iншому пiдприємствi не обiймає. Додаткової винагороди окрiм заробiтної плати за звiтнiй перiод посадова особа не отримувала. Головний бухгалтер Чайка Олена Олексiївна. Непогашеної судимостi за корисливi злочини не має. Змiн у персональному складi посадових осiб ВАТ "ЗЗМК" не було. Стаж керiвної роботи - 9 рокiв. Попереднi посади: ВАТ "ЗЗМК", вик. обов'язки головного бухгалтера.